I dag er faktisk planen å finne en litt finere restaurant på det som skal tilsvare Buenos Aires' Aker Brygge. Her skal vi forhåpentligvis/uheldigvis spise Argentisk biff. For dere som kjenner meg, så er jeg passe kresen når det gjelder mat, og spiser normalt ikke biff, så dette skal bli spennende. Har
faktisk gruet meg litt til dette, sykt å si det men. I løpet av turen har jeg faktisk smakt på mere mat enn jeg hadde forestilt meg at jeg kom til å gjøre. Har derfor lært at jeg fortsatt ikke liker bønner, erter, linser og jalla burgere. Har også lært at jeg ikke liker koriander!!! Koriander smaker bæsj, og til min frustrasjon har de hatt koriander i stort sett all mat jeg har spist til nå. Eller det var kanskje overdrevet, men er nesten helt sant. Så vær så snill mamma viss du leser dette, ikke putt koriander i mat når jeg kommer hjem, tror ikke du har gjort det til nå, så vær så snill ikke begynn!!!
faktisk gruet meg litt til dette, sykt å si det men. I løpet av turen har jeg faktisk smakt på mere mat enn jeg hadde forestilt meg at jeg kom til å gjøre. Har derfor lært at jeg fortsatt ikke liker bønner, erter, linser og jalla burgere. Har også lært at jeg ikke liker koriander!!! Koriander smaker bæsj, og til min frustrasjon har de hatt koriander i stort sett all mat jeg har spist til nå. Eller det var kanskje overdrevet, men er nesten helt sant. Så vær så snill mamma viss du leser dette, ikke putt koriander i mat når jeg kommer hjem, tror ikke du har gjort det til nå, så vær så snill ikke begynn!!!
Ellers har jeg våget å smake litt mer eksotisk sushi enn bare de med laks og tunfisk! Har smakt på de som er friterte og med noe annet fisk i. Litt stol av meg selv! Men for å være ærlig så tror jeg ikke jeg kommer til å bytte ut det samme gamle med så mye nytt!
Malin derimot er er våghals når det kommer til å smake på nye ting, og hun har smakt på det meste.
Alt fra Vegemite i Australia til suspekt melk på Cuba. Skjønner ikke hvor jenta finner motet til det.
Jeg savner så sinnsykt innihuleste mye Tine Ekstra Lett Melk at jeg nesten drømmene om det!!! De fleste land har jo ikke iskald melk, de fleste stedene er den halvlunka. Og halvlunka melk smaker ikke godt... Vi forsøkte i Brasil og spise havregryn, banan og melk, men melka som de hadde på
hostellet var piss-lunka så det var ikke et vellykket forsøk, holdt på å brekke meg for hver skje jeg
tok, men det var bedre enn å ikke spise.
Alt fra Vegemite i Australia til suspekt melk på Cuba. Skjønner ikke hvor jenta finner motet til det.
Jeg savner så sinnsykt innihuleste mye Tine Ekstra Lett Melk at jeg nesten drømmene om det!!! De fleste land har jo ikke iskald melk, de fleste stedene er den halvlunka. Og halvlunka melk smaker ikke godt... Vi forsøkte i Brasil og spise havregryn, banan og melk, men melka som de hadde på
hostellet var piss-lunka så det var ikke et vellykket forsøk, holdt på å brekke meg for hver skje jeg
tok, men det var bedre enn å ikke spise.
Nok om det. Jeg savner også ubeskrivelig mye rene klær! Om det er et samtale emne som ofte blir diskutert oss i mellom så er det rene klær. Lukten av vaskemiddel er meget fjern, og det kommer til å bli et sjokk for nesen å kjenne igjen tror jeg. Tror ikke helt vi kjenner selv hvordan vi lukter for tiden, så blir sikkert ikke kult å komme hjem til rene mennesker som lukter godt, når vi sikkert lukter hest i tøy som ikke har vært rent på en gooood stund! Haha
Tipper noe må rett i søpla i stede for å gjøre et forsøk på å vaske det... Digg?
sin selentra - uten koriander
SvarSletthahaha, kjenner din frustrasjon, det smaker jo zalo!
æsssj
De bruker det heldigvis ikke her, og det tok jo dessverre alt for lang tid å finne ut at det var det...
SvarSlettDet smaker ubeskrivelig vondt det der! Fatter ikke at de liker det... Ødela guacamolen i Mexico gjorde det også :/